easyJet отново набира кадри

easyJetАвиокомпания еasyJet започна за втора поредна година своята кампания за подбор на кадри сред студентите. Все повече млади хора търсят работа в авиокомпания.

През 2013 година компанията ще избере и наеме 20 студенти по европейска програма за кариерно развитие. От еasyJet обявиха, че търсят високо мотивирани хора, които желаят да натрупат разнообразен опит в работата за водеща европейска авиокомпания. Програмата е с продължителност от две години и студентите могат да работят в различни звена като „Операции”, „Финанси”, „Управление на проекти“, „Информационни технологии”, „Търговска дейност”, „Маркетинг” и „Човешки ресурси”.

През миналата година в еasyJet продължи развитието си българинът Николай Стойчев със специалност „Управление на въздушния транспорт” от британския университет „Cranfield”. Той е единственият българин, който работи за авиокомпанията и е в отдел „Полетни операции”. Всички приети по програмата младежи имат свои ментори, които дават насоки в професионалното им развитие.

Авиокомпанията еasyJet е отличена като една от най-големите компании, които дават работа на студенти. В нея вече работят 30 висшисти от 9 европейски страни. По принцип авиокомпанията следва политиката за наемане на млади хора на възраст от 18-25 години. Около 1000 души, които в момента работят там, са на подобна възраст.

Припомняме, че наскоро обявиха и рекордна печалба на easyJet за последното тримесечие на 2012 г.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: