Полети от Пловдив до Москва през зимата

Летище ПловдивТрадиционните полети от Пловдив до Москва за зимния сезон стартира на 27 декември Летище Пловдив. Полетите се осъществяват вече четвърта година и превозват руски туристи, които идват за зимните си ваканции на ски в курорта Пампорово.

Сезонната линия се разкрива до март догодина и скоро ще могат да се резервират и купуват самолетни билети за нея. От Летище Пловдив очакват и доста чартъри около коледните и новогодишните празници. Ще се изпълняват чартърни полети и до Белфаст, освен до Москва. Дестинацията до Белфаст също ще функционира до края на март, като полети ще се осъществяват веднъж седмично, а до Москва те ще са три пъти седмично.

Тъй като Летище Пловдив се намира извън града, един от основните начини за стигане до него остава транспортът с такси. Според таксиметровите компании няма да се повишават цените на услугите им за празниците. Пътниците ще заплащат само сумата по таксиметров апарат и цената ще зависи само от изминатото разстояние и обявената тарифа и няма да им разлика, ако се пътува до летището.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: