Още един полет Пловдив – Лондон през август

Летище ПловдивОще един самолет ще лети всяка седмица през август от Пловдив до Лондон, заради предстоящите Олимпийски игри това лято. Това ще бъде трети седмичен полет до английската столица – домакин на предстоящия световен спортен форум от 27-ми юли до 12-ти август 2012 г.

Освен вторник и събота, през месец летния месец август самолетен билет от Пловдив до Лондон ще може да се закупи и за новия полет – всеки четвъртък от 21:55 ч.

Редовните линии до Острова и Франкфурт Хан се продават изключително добре, капацитетът на местата се запълва до 90% и в двете посоки. Евтини самолетни билети за тези дестинации могат да се закупят поне месец преди полета.

През следващата седмица ще има яснота и за новата трета редовна линия от Пловдив до Турция. Очакват се конкретни договорки, тъй като интересът по това направление е голям.

В края на месец май летище Пловдив ще участва и на големия европейски форум в Талин, където ще се проведат срещи с редица авиокомпании за разкриване на още нови линии от Пловдив.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: