Летище Цюрих с награда за качествено обслужване

Zurich AirportИ тази година летището в швейцарския град Цюрих се утвърди като първенец в надпреварата за най-качествено обслужване.

За девета поредна година аеропортът получи престижната награда за високо качество на обслужването и предоставяни удобства на пътниците. Награда се дава всяка година от медийната къща World Travel Awards Ltd., която се намира в Лондон. За да определи носителя на наградата, къщата прави допитване до 185 хиляди експерти в областта на пътуванията и туризма от цял свят.

Критериите, по които се определя призьорът, включват удобствата, които се осигуряват на пътниците от самото летище, високото качество на услугите и продуктите, които се предлагат там, както и удобството за комуникация на пасажерите с туристическите агенти и оператори.

Другите летища, които са били сред номинираните за приза, са летищата в Барселона, Амстердам, Истанбул, Хамбург, „Хийтроу” в Лондон, „Вантаа” в Хелзинки, „Домодедово” в Москва, Рим, Париж, Мюнхен, Лисабон.

От Българо-швейцарската търговска камара са споделили, че летище Цюрих има интерес към бъдеща концесия на летището в София.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: