И Летище Варна със зимно разписание

Летище ВарнаОт 28 октомври вече е в сила и зимното разписание на полетите от Летище Варна. Четири са дестинациите, по които ще летят самолети от и до морския аеропорт. Самолетни билети ще се продават по редовните връзки със София, Лондон, Виена и Москва.

Полетите до София са всеки ден и ще се извършват от националният превозвач „България Ер”. Ежедневно излитат и самолети на авиокомпания „Austrian Airlines” до австрийската столица Виена. Часът на излитането от Летище Варна е 13:30 ч.

Пътниците ще могат да се възползват и от редовни директни полети до Лондон, които ще се изпълняват от нискотарифната авиокомпания „Wizz Air. Самолетите на компанията излитат от морската столица в 15 часа два пъти седмично – в сряда и в неделя. Припомняме, че „Wizz Air” продължават да предлагат едни от най-примамливите оферти за евтини самолетни билети.

Полетите от Варна до Москва ще бъдат три пъти седмично – в понеделник, петък и неделя. Излитането е в 13:25 ч., а превозвачът е руската авиокомпания „S7 Airlines”.

През зимата Летище Варна ще продължи да обслужва и чартърни полети.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: