Самолетен билет София – Франкфурт Хан за 53 евро

Wizz AirУважаеми пътници,
В разгара на лятото можете да пътувате до летището във Франкфурт Хан на промоционална цена! Не пропускайте да се възползвате от уникалната възможност и да закупите промоционални самолетни билети от авиокомпания Wizz Air. Еднопосочен самолетен билет София – Франкфурт Хан за вторник, 19 юни 2012 г. е с цена към момента на публикуване 53 евро.

Единствено с е-bileti.com цената е крайна и включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Авиокомпания Уиз Еър извършва полети до летището Франкфурт Хан, HHN. Ако желаете да ползвате транспортните връзки на Франкфурт Майн можете пътувате до най-голямото летище в Германия, както и до централната гара на Франкфурт Майн, с автобус, само срещу 14 евро за възрастни и 8 евро за деца до 7 години. Цените важат до 27.10.2012 г. Билети се продават директно от шофьора на автобуса. От Франкфурт Хан, билети можете да закупите и от билетния център пред входа на самото летище. Продължителността на пътуването с автобус е 1 час и 45 минути. Допълнителна информация, както и разписанието на автобусите от летище Хан до Франкфурт Майн, можете да прочетете тук.

Не забравяйте, че разрешеният ръчен багаж с авиокомпания Wizz Air е 10 килограма и е с размери 55x40x20 см. Чекираният багаж е на цена от 20 евро за куфар. Не пропускайте да се възползвайте от настоящото предложение за евтини самолетни билети и поръчайте онлайн чрез формата за резервация или се свържете в работно време с операторите от телефонния център на телефон 02 4395046.

Реклама

2 Коментара към “Самолетен билет София – Франкфурт Хан за 53 евро”

 1. Elena Dobreva

  30 април 2012

  Validna li e ofertata za Frankfurt Hahn?

  Отговорете на този коментар...
  • admin

   30 април 2012

   Здравейте, г-жо Добрева!
   Офертата все още е валидна. Местата обаче са ограничени. На същата цена можете да закупите самолетен билет до Франкфурт Хан и за 23 юни.
   Днес 30.04. и утре 01.05. операторите от телефонния център 02/4395046 ще работят с намалено работно време от 10 до 16 ч.
   Побързайте да се възползвате!

   Отговорете на този коментар...

Изпратете коментар по публикацията: