Самолетен билет София – Париж за 38 евро

Wizz AirУважаеми пътници,
На Вашето внимание предлагаме промоция на самолетен билет от София до Париж на изключително изгодна цена! И този път можете да се възползвате от уникалната възможност да резервирате и закупите промоционални самолетни билети от авиокомпания Wizz Air. Еднопосочен самолетен билет София Париж за понеделник /10 декември 2012 г./ към момента на публикуване е на цена само 38 евро!

Единствено е-bileti.com посочва крайната цена на промоцията, която включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Важно е да знаете, че след 24 октомври се въвеждат експериментални промени за разрешения ръчен багаж с Wizz Air. Въвеждат се понятията „малък салонен багаж“ с размери 42 x 32 x 25 см или по-малък, който можете да вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас. Ако Вашият багаж надвишава тези размери, но не е над 56 x 45 x 25 см, попада под понятието „голям салонен багаж„. Него можете да вземете на борда срещу такса от 20 лева. Той трябва да се побира в багажника над седалките и да можете да го поставите без чужда помощ

Разбира се, местата към настоящата промоция са ограничени. Не препускайте предложението от самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация или се свържете в работно време с операторите от телефонния център на телефон 02 4395046.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: