Самолетен билет София – Мадрид за 58 евро

Wizz AirЕдна от първите оферти, които Ви представяме за новата 2013 г., е полет за дестинацията Мадрид.

На Вашето внимание полет от София до Мадрид /MAD – Барахас/ на изключително изгодна цена! Еднопосочен самолетен билет София Мадрид за вторник /12 февруари 2013 г./ може да закупите само за 58 евро! Посочената цената е актуална към момента на публикуване на офертата. Ако дата Ви устройва, побързайте и резервирайте този полет, закупувайки самолетни билети по настоящата промоция.

Както винаги сме посочили крайната цена, която включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Настоящият полет се оперира от нискотарифната авиокомпания Wizz Air. Наскоро авиокомпанията промени условията за багаж на борда на самолета. Вече е в сила и нова политика на Wizz Air за салонен багаж.

Ето в резюме и промените за разрешения ръчен багаж с Wizz Air.Малък салонен багаж“ с размери 42 x 32 x 25 см или по-малък можете да вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас. Ако Вашият багаж надвишава тези размери, но не е над 56 x 45 x 25 см, попада под понятието „голям салонен багаж„. Него можете да вземете на борда срещу такса от 20 лева, ако е заплатен по време на резервацията. Той трябва да се побира в багажника над седалките и да можете да го поставите без чужда помощ.

Не изчаквайте последния момент. Цената варира постоянно. Възползвайте се от предложението на самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация /горе вляво/. Ако желаете да резервирате по телефона, моля свържете се в работно време с операторите от телефонния център.

Телефон за резервация: 02 4395046

 

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: