Самолетен билет София – Ларнака за 42 евро

Wizz Air LarnacaУважаеми пътници,
От 5 до 7 април включително авиокомпания Wizz Air предлага 20% процентно намаление на всички полети. Това е периодът, в който можете да резервирате изключително изгоден полет за една от многото дестинации, оперирани от авиокомпанията.

Във връзка с промоционалните условия Ви уведомяваме за ниската цена на еднопосочен самолетен билет София – Ларнака за сряда, 10 юли 2013 г. Този полет можете да резервирате на цена 42 евро. Цената е валидна към момента на публикуване.

С е-bileti.com сумата е крайна и включва всички видове такси (самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Направлението до Ларнака Wizz Air стартира от 19 май 2013 г. Вижте повече за полетите до Ларнака. Най-новата дестинация за нискотарифния превозвач е Киев. Полети до Киев ще се извършват вторник, четвъртък и петък и стартират от 6 юли 2013 г.

Тук можете да се запознаете и с новата политика за ръчен багаж на авиокомпания Wizz Air.

Възползвайте се от настоящото предложение за полет до Ларнака и поръчайте онлайн чрез формата за резервация на самолетни билети. Можете да резервирате лесно и бързо и по телефона. На него ще получите оферти и за други желани от Вас дестинации в промоционалния период на резервация.

Телефон за самолетни билети: 02 4395046

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: