Самолетен билет София – Варна за 47 евро

Bulgaria AirНалага Ви се преди Нова Година да пътувате от София до Варна? Или пък ще празнувате в морската столица?

Ако не Ви се пътува с влак или автобус, а цените на самолетния транспорт Ви притесняват, разгледайте нашата оферта. Въпреки повишените цени на самолетните билети по време на празниците, Ви предлагаме изгоден самолетен билет за полет от София до Варна, опериран от авиокомпания Bulgaria Air /България Ер/.

На Вашето внимание полет от София до Варна на достъпна цена! Еднопосочен самолетен билет София Варна за петък /28 декември 2012 г./ може да закупите само за 47 евро! Посочената цената е актуална към момента на публикуване на офертата. Ако тази дата Ви устройва, не чакайте последния момент! Побързайте и резервирайте този полет, закупувайки самолетни билети по настоящата промоция.

Както винаги сме посочили крайната цена, която включва всички видове такси (издаване на самолетния билет с включен багаж, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Цената варира постоянно. Възползвайте се от предложението на самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация /горе вляво/. Ако желаете да резервирате по телефона, моля свържете се в работно време с операторите от телефонния център. Работим и в събота и неделя, побързайте!

Работното време за резервации по телефона е от понеделник до петък от 8 до 20 ч., събота от 10 до 18 ч., а вече и в неделя от 12 до 18 ч.

Телефон за резервация: 02 4395046

 

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: