Самолетен билет София – Барселона за 58 евро

Wizz AirЩе прекарате предстоящия студентски празник в Барселона и търсите самолетен билет онлайн?

Предлагаме Ви промоция на полет от София до Барселона /BCN – Ел Прат/ на изключително изгодна цена! Промоционален еднопосочен самолетен билет София Барселона за петък /7 декември 2012 г./ може да закупите само за 58 евро! Цената е актуална към момента на публикуване на офертата. Бъдете сред първите, резервирали и закупили самолетни билети по настоящата промоция.

Посочена е крайната цена, която включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Не забравяйте, че ВЕЧЕ СА В СИЛА експерименталните промени за разрешения ръчен багаж с Wizz Air.Малък салонен багаж“ с размери 42 x 32 x 25 см или по-малък можете да вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас. Ако Вашият багаж надвишава тези размери, но не е над 56 x 45 x 25 см, попада под понятието „голям салонен багаж„. Него можете да вземете на борда срещу такса от 20 лева. Той трябва да се побира в багажника над седалките и да можете да го поставите без чужда помощ.

Местата са ограничени. Възползвайте се от предложението на самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация /горе вляво/. Ако желаете да резервирате по телефона, моля свържете се в работно време с операторите от телефонния център.

Телефон за резервация: 02 4395046

 

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: