Самолетен билет Лондон – София за 46 евро

Welcome to Wizz AirУважаеми пътници,
На Вашето внимание предлагаме промоционален самолетен билет за полет от Лондон до София! Не пропускайте да се възползвате от уникалната възможност и да направите резервация по настоящата промоция от авиокомпания Wizz Air. Еднопосочен самолетен билет Лондон Лутън /LTN/ – София /SOF/ за сряда, 17 април 2013 г., към момента на публикуване е на цена САМО 46 евро.

Единствено с е-bileti.com цената е крайна и включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Настоящият полет се оперира от нискотарифната авиокомпания Wizz Air. Авиопревозвачът промени условията за багаж на борда на самолета. Вече е в сила и нова политика на Wizz Air за салонен багаж.

Ето в резюме и промените за разрешения ръчен багаж с Wizz Air.Малък салонен багаж“ с размери 42 x 32 x 25 см или по-малък можете да вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас. Ако Вашият багаж надвишава тези размери, но не е над 56 x 45 x 25 см, попада под понятието „голям салонен багаж„. Него можете да вземете на борда срещу такса от 20 лева, ако е заплатен по време на резервацията. Той трябва да се побира в багажника над седалките и да можете да го поставите без чужда помощ.

Не изчаквайте последния момент. Цената на посочения полет е промоционална и валидна за кратко време. Възползвайте се от предложението на самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация /горе вляво/. Ако желаете да резервирате по телефона, моля свържете се в работно време с операторите от телефонния център.

Телефон за резервация: 02 4395046

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: