Самолетен билет Бургас – Прага за 43 евро

Wizz AirУважаеми пътници,
Само след месец, макар и в силния летен сезон, можете да пътувате от Бургас до Прага на изключително изгодна промоционална цена! Побързайте и се възползвате от уникалната възможност да резервирате и закупите промоционални самолетни билети от авиокомпания Wizz Air. Еднопосочен самолетен билет Бругас – Прага за неделя /24 юни 2012 г./ към момента на публикуване е на цена само 43 евро.

Единствено е-bileti.com посочва крайната цена на промоцията, която включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Ако пътувате често с тази авиокомпания, вече знаете, че разрешеният ръчен багаж с Wizz Air е 10 килограма и е с размери 55x40x20 см. Чекираният багаж в момента е на цена от 25 евро за куфар. Местата към настоящата промоция са ограничени. Побързайте и се възползвайте от предложението за самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация или се свържете в работно време с операторите от телефонния център на телефон 02 4395046.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: