Самолетен билет Бургас – Лондон за 56 евро

Wizz Air LTNСледващата специална оферта, която Ви представяме днес, е за полет до Лондон.

Полет от Бургас до Лондон /LTN – Лутън/ на изключително изгодна цена! Самолетен билет Бургас Лондон за събота /18 май 2013 г./ може да закупите само за 56 евро! Посочената цената е актуална към настоящия момент на публикуване на офертата. Ако датата Ви устройва, побързайте и направете резервация за този майски полет.

По традиция посочваме крайната цена на полета, която включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Настоящият полет се осъществява от нискотарифния превозвач Wizz Air. Авиокомпанията е с променени условия за багаж. Препоръчваме Ви да прочетете повече за новата политика на Wizz Air за салонен багаж.

Не изчаквайте последния момент. Във връзка с резервациите, цените на самолетните билети варират постоянно. Възползвайте се от предложението за самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация /горе вляво/. Ако желаете да резервирате по телефона, операторите от телефонния център са на Ваше разположение.

Телефон за резервация: 02 4395046

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: