Самолетен билет Бургас – Лондон за 48 евро

Wizz AirУважаеми пътници,
По направлението Бургас – Лондон, оперирано от авиокомпания Wizz Air се предлага промоция на самолетен билет на изключително изгодна цена! За всички, които ще празнуват студентския си празник в британската столица, предлагаме възможността за резервация и закупуване на промоционални самолетни билети от авиокомпания Wizz Air. Еднопосочен самолетен билет Бургас Лондон за петък/07 декември 2012 г./ към момента на публикуване е на цена само 48 евро!

Единствено е-bileti.com посочва крайната цена на промоцията, която включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

ВАЖНО!

След 24 октомври се въвеждат експериментални промени за разрешения ръчен багаж с Wizz Air. Въвеждат се понятията „малък салонен багаж“ с размери 42 x 32 x 25 см или по-малък, който можете да вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас. Ако Вашият багаж надвишава тези размери, но не е над 56 x 45 x 25 см, попада под понятието „голям салонен багаж„. Него можете да вземете на борда срещу такса от 20 лева. Той трябва да се побира в багажника над седалките и да можете да го поставите без чужда помощ

Имайте предвид, че местата към настоящата промоция са лимитирани. Не препускайте предложението от самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация или се свържете в работно време с операторите от телефонния център на телефон 02 4395046.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: