Самолетен билет Франкфурт Хан – София за 43 евро

Wizz AirУважаеми пътници,
Уведомяваме Ви за промоционални самолетни билети на авиокомпания Wizz Air. Еднопосочен самолетен билет Франкфурт Хан – София за неделя, 06 май 2012 г. е с цена към момента на публикуване 43 евро.

С е-bileti.com цената е крайна и включва всички видове такси (самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Авиокомпания Уиз Еър предлага пътуване без да е необходимо да се издава традиционен хартиен самолетен билет. Превозвачът използва предимно по-малки летища, които осигуряват по-евтино и по-бързо обслужване, а кабината в самолета е с една пътническа класа, без разделение на местата. Те са произволни и се определят на място. По-претенциозните пътници могат да заплатят предимство при качването на борда на самолета и така да заемат предпочитаните от тях места, преди другите пътници.

Обръщаме Ви внимание, че разрешеният ръчен багаж е 10 килограма и е с размери 55x40x20 см. Чекираният багаж е 20,00 евро за куфар. Възползвайте се от настоящото предложение и поръчайте онлайн чрез формата за резервация на самолетни билети или се свържете в работно време с операторите от телефонния център на телефон 02 4395046.

Реклама

Няма коментари

Изпратете коментар по публикацията: