Самолетен билет София – Франкфурт Хан САМО за 28 евро

Wizz AirУважаеми пътници,
Предлагаме Ви страхотно предложение за полет до летището Франкфурт Хан! Не пропускайте да се възползвате от уникалната възможност и да закупите промоционални самолетни билети от авиокомпания Wizz Air. Еднопосочен самолетен билет София – Франкфурт Хан /HHN/ за петък, 08 март 2013 г., към момента на публикуване е на цена САМО 28 евро.

Единствено с е-bileti.com цената е крайна и включва всички видове такси (издаване на самолетния билет, включително летищни такси, банкови такси, такса обслужване).

Авиокомпания Уиз Еър извършва полети до летището Франкфурт Хан, HHN. Ако желаете да ползвате транспортните връзки на Франкфурт Майн можете пътувате до най-голямото летище в Германия, както и до централната гара на Франкфурт Майн, с автобус. Билети се продават директно от шофьора на автобуса. От Франкфурт Хан, билети можете да закупите и от билетния център пред входа на самото летище. Продължителността на пътуването с автобус е 1 час и 45 минути. Допълнителна информация за цени, както и разписанието на автобусите от летище Хан до Франкфурт Майн, можете да прочетете тук. Разписанието е валидно до 30.03.2013 г.

Настоящият полет се оперира от нискотарифната авиокомпания Wizz Air. Наскоро авиокомпанията промени условията за багаж на борда на самолета. Вече е в сила и нова политика на Wizz Air за салонен багаж.

Ето в резюме и промените за разрешения ръчен багаж с Wizz Air.Малък салонен багаж“ с размери 42 x 32 x 25 см или по-малък можете да вземете на борда безплатно. Той трябва да се побира под седалката пред Вас. Ако Вашият багаж надвишава тези размери, но не е над 56 x 45 x 25 см, попада под понятието „голям салонен багаж„. Него можете да вземете на борда срещу такса от 20 лева, ако е заплатен по време на резервацията. Той трябва да се побира в багажника над седалките и да можете да го поставите без чужда помощ.

Не изчаквайте последния момент. Цената на посочения полет е най-ниската възможна. Възползвайте се от предложението на самолетни билети онлайн и поръчайте чрез формата за резервация /горе вляво/. Ако желаете да резервирате по телефона, моля свържете се в работно време с операторите от телефонния център.

Телефон за резервация: 02 4395046

Реклама

1 коментар към “Самолетен билет София – Франкфурт Хан САМО за 28 евро”

  1. Колев

    12 декември 2012

    Уникална цена за самолетен билет до Германия! Браво на екипа!

    Отговорете на този коментар...

Изпратете коментар по публикацията: